Kokaint találtak

Faliszőnyegbe rejtett kábítószert találtak Ferihegyen

Étrend-kiegészítőbe, illetve faliszőnyegbe rejtett kokaint találtak a vámosok egy Dél-Amerikából érkező német nőnél Ferihegyen; az 56 millió forint feketepiaci értékű kábítószert lefoglalták - közölte a VPOP csütörtökön az MTI-vel.

2010.12.02 12:20MTI

A középkorú nő a napokban európai átszállással érkezett Budapestre.

A szolgálatot teljesítő pénzügyőrnek a hölgy ideges viselkedése tűnt fel, ezért tételes vámvizsgálat alá vonta az utast és csomagjait, ahonnan előkerült egy doboz nagyobb szemcsés port tartalmazó étrend-kiegészítő.

A nő csomagja két, állati bőrből és szőrből készült faliszőnyeget is rejtett, amelyek belsejébe szemmel is látható téglalapocskák voltak beragasztva.

A téglalapokban a vámosok szintén fehér port találtak. Az étrend-kiegészítőbe, valamint a képekbe a kábítószerteszt szerint négy kilogramm kokaint rejtettek. A német nő ellen eljárást indítottak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.