Száz grammnyi kábítószer

Kokainnyelőt fogtak a ferihegyi vámosok

Mintegy száz grammnyi kokaint találtak egy külföldi állampolgár testében, akit a Ferihegyi repülőtéren fogtak el a vámosok - közölte a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága (VPOP) csütörtökön az MTI-vel.

2010.10.21 10:08MTI

A pénzügyőröknek feltűnt, hogy a férfi - aki Madridból érkezett - idegesen viselkedik, ezután pedig ellentmondásos válaszokat adott a hatóság munkatársainak. Végül CT-vizsgálatra vitték, és kiderült, hogy a testében, hat kapszulában kokaint próbált becsempészni Magyarországra.

A férfit őrizetbe vették, majd a Pesti Központi Kerületi Bíróság elrendelte az előzetes letartóztatását.

Ellene - mivel egy pénzügyőr nyomozót erőszakkal akadályozott a munkájában - hivatalos személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt is eljárást kezdeményeztek - olvasható a VPOP közleményében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.