Díler bukott le

Végbelében tartotta a kokaint a nyíregyházi fiatal

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság élet- és ifjúságvédelmi nyomozói gondos bűnügyi előkészítést követően kábítószer-eladás közben ütöttek rajta egy feltételezett díleren péntek este.

2011.03.12 17:21ma.hu

A férfi kocsijában 65 gramm marihuánát, kabátjában digitális mérleget, a kapitányságon végrehajtott motozás során pedig alsónadrágjában, valamint végbelében két nylontasakban összesen 25 gramm kokaint találtak.

A 26 éves nyíregyházi lakost, akinek szervezetéből is kimutatták a drogot, kábítószer-terjesztés gyanújával őrizetbe vették.

A tőle lefoglalt anyag feketepiaci értéke az előzetes becslések szerint kb. 600.000 Ft. Gyanúsítottként hallgatták ki azt a fiatalembert is, aki éppen akkor vett 1,9 gramm kokaint a dílertől. Az ő lakásában tartott házkutatás során 42 gramm marihuána is előkerült.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.