Antik fogások

Hetvenegy kapszula kokaint nyelt

Az elmúlt napokban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei több sikeres felderítést hajtottak végre a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

2011.04.13 09:09HavariaPress

Egy francia férfi csomagjában egy antik jellegű asztali órát, egy tóramutatót, valamint egy falusi utcaképet ábrázoló festményt találtak, melyekről kiderült, ötven évnél régebbiek, ezért kivitelük engedélyhez kötött, amivel a francia férfi nem rendelkezett.

A másik esetben egy macedón férfi jelentkezett belépésre, ám a vámvizsgálat során feltűnően idegesen viselkedett, ezért a pénzügyőrök CT vizsgálatra vitték, aminek során kiderült, a férfi 71 kapszula kokaint nyelt. A 879 gramm súlyú kábítószer több mint 1200 halálos adagnak megfelelő mennyiségű volt. A NAV pénzügyőrei mindkét esetben eljárást indítottak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.