Rájuk szólt

Tégladarabokkal támadtak a tilosban horgászó gyerekek

Tégladarabokkal és egy seprűnyéllel támadt rá több gyerek egy férfira a szolnoki MÁV Kórház parkjában. A férfinak az volt a "bűne", hogy rájuk szólt: ne horgásszanak a parki tóban - értesült a HavariaPress.

2010.05.05 18:07HavariaPress

Az eset kedden este történt a jászsági megyeszékhelyen, a MÁV Kórház parkjában. A férfi, aki a kórházban ápolt beteg, a parkban sétálgatva lett figyelmes arra, hogy a tónál gyermekek horgásznak.

Odament, s elmondta nekik, hogy tilos a tavacskában horgászni, a kifogott halakat pedig ugyanakkor visszadobta a vízbe. A gyerekekből álló társaság ekkor a férfira támadt: a helyszínen talált tégladarabokkal dobálták meg, s egy alumínium seprűnyéllel többször megütötték.

A gyerekbanda ezt követően elmenekült. A megtámadott ember könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrség nyomozást indított az ügyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.