Főként nyugdíjas korú rendbontók voltak

"Menjetek a fenébe" - Megtámadták a Hír tv munkatársát az MSZP majálisán

Megtámadták a Hír Televízió operatőrét az MSZP majálisán szombaton Budapesten - közölte honlapján a tévétársaság.

2010.05.01 19:40MTI - Fotó: MTI

A Hír Televízió munkatársa közvetlenül a színpad előtt készített képeket a hallgatóságról, amikor két idős férfi "menjetek a fenébe innen" felkiáltással nekirontott.

A szocialista randalírozókhoz később többen csatlakoztak, akik megtámadtak egy fotóst is - olvasható a honlapon. A jobbára nyugdíjas korú MSZP-s rendbontókat a szervezőknek kellett megfékezniük, a rendőrség viszont nem intézkedett a randalírozókkal szemben - közölte a HírTV.

Sagyibó Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-nek azt mondta, hogy az esettel kapcsolatban eddig sem bejelentés, sem feljelentés nem érkezett a rendőrségre.

Hozzátette: a rendezvényen egyébként szolgálatot teljesítő rendőrök éppen akkor, amikor az eset történt, nem voltak jelen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.