Sokkolta az eset a csodás hangú énekesnőt!

Megtámadták volna Susan Boyle-t? Ismeretlen férfi surrant be skóciai házába!

Ismeretlen férfiba botlott Susan Boyle skót énekesnő, amikor kedden késő este hazaért otthonába Blackburnben, egy kis skót faluban.

2010.01.27 19:42MTI

A The Sun című brit lap beszámolója szerint Boyle egy haiti rászorulókat támogató jótékonysági dal londoni felvételéről tért haza, amikor összefutott a hívatlan vendéggel. A férfi azonnal elfutott.

A helyi rendőrség közvetlenül nem erősítette ugyan meg az értesülést, az énekesnőről kérdezve annyit azonban elárultak, hogy kedd este egy birtokháborítási bejelentés nyomán valóban kivonultak egy blackburni helyszínre. A rendőrség szerdai bejelentése szerint őrizetbe is vettek egy férfit, de már kiengedték.

Boyle-t sokkolta az eset -
idézi az énekesnő egyik barátját a brit bulvárlap. Nem ez volt az első alkalom, hogy a gyors karriert befutó amatőr énekesnő megtapasztalhatta az ismertség árnyoldalát: tavaly karácsonykor kertjéből két kukkoló bámult be a nappalijába.

A 48 éves, korábban szociális munkásként dolgozó Susan Boyle a Britain’s Got Talent nevű tehetségkutató műsorban tűnt fel tavaly tavasszal, s szinte azonnal világhírnévre tett szert, miután a verseny első fordulójában elénekelte a Nyomorultak című musical I Dreamed a Dream című dalát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.