Választás 2010: nőket fojtogatnak a férfiak

Megtámadták a Fidesz-KDNP két kampányoló aktivistáját Szombathelyen

Megtámadták a Fidesz-KDNP két kampányoló aktivistáját pénteken délután Szombathelyen, egyikük könnyebben megsérült, a támadó férfit elfogták a rendőrök - közölte Marton Zsolt, a Fidesz szombathelyi szervezetének elnöke.

2010.04.03 08:49MTI

Marton Zsolt elmondta: két fiatal női önkéntesük a Fidesz-KDNP megbízásából a mozgósítási kampány részeként keresett fel családokat, amikor Szombathelyen a Derkovits lakótelepen egy férfi rájuk támadt és mindkettőjüket fojtogatni kezdte.

A férfi később a kiérkező rendőrökre is rátámadt - tette hozzá -, ezért megbilincselték és előállították.

A nők a kórházban látleletet vetettek fel, jelenleg a rendőrség hallgatja meg őket. Gábriel Gábor, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-nek megerősítette, hogy támadás történt.

Egy szombathelyi férfi tett bejelentést telefonon a városi rendőrkapitányság ügyeletére, hogy két nőt Szombathelyen, a Bem József utcában tettleg bántalmaztak
- írta közleményében az őrnagy.

A kiérkező járőrök a helyszínen igazoltatni kívántak egy férfit, aki a cselekmény elkövetésével gyanúsítható, a férfi ellenállt, ezért előállították. Jelenleg tart a helyszíni szemle - fűzte hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.