Feljelentést tesz a NOÉ ellen

Terry Black tagadja, hogy éheztették volna a kutyákat

Feljelentést tesz a NOÉ Állatotthon Alapítvány ellen hétfőn annak a dabasi tanyának a tulajdonosa, ahonnan a szervezet elszállíttatott mintegy harminc kutyát - közölte a Terry Black néven ismertté vált Rácz Károly, a Kóbor Blöki Nonprofit Kft. ügyvezetője szombaton az MTI-vel.

2010.03.27 19:30MTI/ fotó: KIskegyed

Az ügyvezető elmondta, hogy a tanya tulajdonosa szintén a nonprofit szervezet vezetője. A NOÉ Állatotthon Alapítvány szombaton azt közölte az MTI-vel, hogy a rendőrség egy illegális kutyatelepen, egy dabasi tanyán elkobzott 30-40, étlen-szomjan, rendkívül rossz körülmények között tartott kutyát, az ebek elhelyezéséről, állatorvosi ellátásáról az ügy lezárásáig az alapítvány gondoskodik.

Terry Black azt mondta: a NOÉ Állatotthon valótlanságot állít, a tanyán összesen 27 kutya volt, s azokat rendszeresen etették. Mint hozzátette, nem igaz az sem, hogy rossz állapotban lettek volna a kutyák, vagy hogy közülük néhány a pincébe lett volna bezárva.

Az állatokat a Kóbor Blöki Kft. ideiglenesen, pár napra szállította a dabasi tanyára, amíg az új kutyatelep el nem készül - hangsúlyozta Terry Black, aki szerint ezért nincs szükség külön engedélyre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.