Még a köztük levő viszony sem tiszta?

Videóval - Durván egymásnak esett Terry Black és Némedi Mari!

A két közszereplő közt már hónapok óta heves vita dúl - Az internetes sztártévé megkérte a két sztárt, hogy végre őszintén mondják el, mi a helyzet velük. Terry Black és Némedi Mari azonban szinte minden kérdésre ellentétes választ adott.

2010.01.21 17:30Tabu tv

Terry Black szerint Némedi Mari kezelésre szorul, de a nő már megelégelte, hogy lépten-nyomon megaláztatás éri a közös ügyeik miatt!

A tabutv.hu több alkalommal is beszámolt már a két közszereplő ölre menő vitájáról, de most egyszer, s mindenkorra pontot kíván tenni az ügy végére. Az internetes sztártévé riportere mindkettőjüket meglátogatta, hogy tisztázhassák a félreértéseket: Marit munkában, míg Terryt saját kávézójában kapták mikrofonvégre.

"Félreértésnek nem nevezném, ami köztem és Mari közt van, mert a hazugság nem félreértés. Mari istenigazából csak be szeretett volna kerülni a sajtóba, ami sikerült is neki! Én soha az életben egy percig nem laktam Ővele, és egy percig nem is fogok. Csak nem képzeli a hölgyemény, hogy én odaadom neki a gyerekemet?! Megőrült ez?!" - tette fel a kérdést a tabutv.hu riporterének Terry Black, aki szerint Némedi Mari el akarja venni a gyerekeit.

"Szerintem nem tudja elviselni azt, hogy sikerünk van. Azt is már utólag hallottam, hogy szerinte én provokáltam ki, hogy a Fanni anyának szólítson, de ez nem igaz! Fanninak és Daninak kellett az anya! A gyerekek és Terry is tudják, hogy a kicsiknek mellettem jó helyük van, hogy mellettem a jövőjük biztosítva van" - osztotta meg az internetes sztártévére klikkelőkkel Némedi, aki szerint Terry lépten-nyomon megalázza és csúnyán beszél róla.

A Tabu Tv megtudta: Némedi Mari és Terry Black állításai egyébként alapvető dolgokban is különbözőek.

Míg a szinkronszínész szerint két évet boldog kapcsolatban éltek együtt, a volt transzvesztita előadó nem emlékszik arra, hogy valaha is párkapcsolata lett volna a nővel...

Tudjon meg többet Terry Black és Némedi Mari szócsatájáról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.