Kórházban van - súlyos állapotban?

Erősen hány, de nem agonizál Terry Black!

Kórházban kezelik az egykori transzvesztita előadóművészt - Terry Black a korábbi információk szerint súlyos állapotban került orvoshoz és lélegeztetőgépre tették. Most azonban kiderült, ez nem igaz.

2009.12.16 09:30ma.hu

Nincs életveszélyes állapotban Terry Black - Az előadóművészt valóban kórházban kezelik, de nem tették lélegeztetőgépre és nincs gond a tüdejével sem.

A korábbi információk - amelyek egy közeli ismerősétől származtak - ugyanis súlyos tüdőgyulladást állapítottak meg a sztárnál. Terry orvosa azonban ezt cáfolta, mint mondta: egyszerű bélfertőzésről van szó, erősen hány és hasmenése van, infúziót kap a kiszáradás ellen.

Gyermekeire addig Némedi Mari színésznő vigyáz, aki megerősítette, hogy Terry Black nincs súlyos állapotban. Ő örömmel segít a bajban, mondta, de megviselik az efféle rémhírek - adta hírül a Napi Ász.

A hírek korábban azért is lehettek aggasztóak, hiszen az egykori transzvesztita előadóművészt nemrég tüdőrák miatt műtötték. Komoly operációkon van túl, és csak öt év múlva jelentheti ki, hogy valóban legyőzte a betegséget.

Terry Black a nyáron vidékre költözött két örökbefogadott gyermekével, Danival és Fannival, a Duna-parton élvezi a nyugalmat.

A művész korábban úgy vélte, betegsége kialakulásában nagy szerepet játszott a stressz és a többéves küzdelem, melyet azért vívott, hogy Danikát maga mellett tudhassa.

Azt is elárulta, hogy családjában apai és anyai ágon is genetikailga kódolt a tüdő - és a májdaganat. Hiába nem iszik vagy dohányzik valaki, tapasztalatai szerint nem lesz hozzá a sors kegyesebb.

Emiatt Terry Black úgy gondolja, a betegség előbb-utóbb megtámadta volna, de ha nincs a Danika örökbefogadása miatti stressz, akkor lehet, hogy csak húsz évvel később alakul ki nála.

Terry Black érve visszafelé sült el!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.