"Ez nem egy laza futó kaland volt!"

Némedi Mari: Terry Black szerint egy tetű vagyok

Némedi Mari művésznő szerint Terry Black senkivel nem törődik, csupán a figyelem középpontjában szeretne lenni.

2010.02.07 11:00cool tv

Némedi Mari a Cool Live-ban reagált Terry Black azon nyilatkozatára, melyet az Őszintén Szily Nórával című műsorban tett.

Az előadóművész ugyanis kijelentette, hogy Mari számára halott, emellett azt állította, hogy a színésznő rajta keresztül akart az úgynevezett celebvilágba bekerülni és az egész feltevés kettejük kapcsolatáról egy hazugság.

„Terryvel két éve jöttünk össze, előző kapcsolatomból menekített ki… Mi egy csapat és család voltunk” – cáfolta már a műsor elején a színésznő az előadóművész állítását.

Mari emellett azt is elárulta, hogy nem csupán egy laza futó kaland volt az övék, hiszen együtt laktak hol nála, hol Terrynél, ráadásul még a gyerekek is anyjuknak tekintették őt.

- A szakma kéri ki magának, hogy mostanában ilyeneket nyilatkozik rólam, így beszél velem. Terryt csak saját maga, senki más nem érdekli, ugyan ellátja gyerekeit, de nem foglalkozik velük annyit, amennyit kellene – mondta Némedi Mari a Cool-nak.

A színésznő arról is mesélt, hogy ő valóban beleszeretett Terrybe, de annak házassági szándéka is csak reklámfogás volt, amögött semmilyen komoly szándék nem lakozott.

- Úgy gondolta, hogy ő egy travi és milyen érdekes, hogy elvesz egy művésznőt, de én beleszerettem Terrybe
– mondta Némedi Mari a Cool-nak.

Mari emellett úgy véli, volt párjának semmi affinitása nincs a színpad és a szinkronizálás világához, a színésznő mindig próbálta segíteni ezekben a szakmákban, de folyton kudarcot vallott.

Így a legutóbbi kemény vagdalózást is ennek tudja be, Terry ugyanis egyik produkciójában a közönség előtt alázta meg őt és szerzőtársát.

- Legutóbb az egyik fellépésén beszólt nekünk a színpadról, hogy itt vannak a tetvek - mondta Némedi Mari a Cool-nak.

A színésznő oly mértékben biztos a saját verziójában, hogy hajlandó lenne Terryvel egy nyilvános beszélgetés keretei között tisztázni a dolgokat.

Némedi Mari felkarolta a Csillag születik tehetségét!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.