Bűnügy

Többször is megszökött a bűnügyi felügyelet alól a 28-as villamoson gyilkolókat védő nő

Az egész országot felháborította, amikor április elején két hajléktalan bűnöző szíven szúrta Sz. Gábort (†25), aki a kutyáját, Pepsit védte.

2020.08.23 13:30ma.hu

Mint ismeretes, a férfiak erőszakkal akarták simogatni a kutyát, a fiatal pultos pedig megkérte őket, hogy ne tegyék - ez az életébe került. A fiú pillanatok alatt belehalt a szúrásba, a férfiakat, L. Jánost (43) és D. Károlyt (25) fél órán belül elkapták a rendőrök.

A gyilkosság után egy nő segített a két tettesnek: ruhájába rejtette, majd az Orczy tér egyik virágosládájába rejtette a gyilkos fegyvert, később pedig, mikor a rendőrök a kés hollétéről kérdezték az asszonyt, hazudott a hatóságoknak - írja a Blikk.

A nőt bűnügyi felügyelet alá helyezték, innen azonban több alkalommal megszökött. Az ügyészség ezért végül a nő letartóztatását kérte a bíróságtól, amit a nyomozási bíró a nagy szökésveszélyre való tekintettel el is rendelt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.