Gyilkosság

Megtalálták a villamoson megkéselt fiatal kutyáját - videó

Kiskutyáját védte. Az egész egy perc alatt játszódott le, két megálló közt.

2020.04.07 14:31ma.hu

Megtalálták Pepsit, azt az egyéves pincser kutyát, aki azután tűnt el, hogy gazdáját meggyilkolták pénteken a 28-as villamoson.

A fiatal a kiskutyáját védte, ezért szúrták le múlt péntek éjjel. Az áldozat, a 25 éves Gábor a kis pincser kutyájával, valamint barátjával, a 24 éves Márkkal tartott hazafele a villamoson, amikor két férfi és egy nő felszállt. Az egész egy perc alatt játszódott le, két megálló közt.

A másik társaság először az állat miatt szólt be az áldozatnak, majd végül meg akarták simogatni, de ezt a gazdája nem engedte, ezért leszúrták.

Gábor sebét Márk próbálta elszorítani, de hiába. A legjobb barátja karjában halt meg. A rendőrség alig húsz perccel később elfogta a tetteseket.

A gyanúsítottak letartóztatásáról hétfőn döntöttek. A kutya pedig közel az otthonához, egy óvodánál bujkált.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.