Gyilkosság

Felesége és nevelt fia ölhette meg a Ku Klux Klan birodalmi varázslóját

Frank Anconát holtan találták a Missouri folyó partján. Fejbe lőtték.

2017.02.14 08:59ma.hu
Fotó: AFP

Az ABC News szerint felesége és mostohafia ölhette meg a Ku Klux Klan birodalmi varázslóját. Franc Ancona holttestét vasárnap találták meg a Missouri folyó partján; a halottkém vizsgálata szerint fejbe lőtték.

A rettegett fehér fajvédő csoport 51 éves vezetőjének testét egyik családtagja találta meg, aki horgászni ment a folyóhoz. Utoljára szerda reggel látták, amikor dolgozni indult; felesége azt állította, a munka miatt hosszabb időre el kellett utaznia.

A helyi hatóságok Ancona feleségét és nevelt fiát vádolják a gyilkossággal. Vasárnap este őrizetbe is vették mindkettőjüket: Melissa Anconát gyilkossággal, a fiút gyilkossággal, fegyveres bűncselekményekkel és bizonyítékok meghamisításával vádolják.

Ancona és felesége 2010-ben házasodtak össze. A feleség azt mondta a hatóságoknak, hogy férje elhagyta az államot munka miatt, és miután visszatért volna, be akarta adni a válókeresetet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.