Az NNI vette át az ügyet

Újra nyomoznak az Aranykéz utcai robbantás ügyében

A Magyar Hírlap úgy tudja, hogy újraindult a tíz évvel ezelőtti, négy áldozat halálával végződő Aranykéz utcai robbantás vizsgálata; a Budapesti Rendőr-főkapitányságtól (BRFK) a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) vette át az ügyet.

2008.10.31 06:42MTI

A napilap pénteki száma arról ír, hogy a Fővárosi Főügyészség július 15-én rendelte el a 2001 novemberében megszüntetett nyomozás folytatását, mert az NNI három másik ügyben olyan információkhoz jutott, amelyek elvezethetnek a tettesekhez. A cikk szerint, ha a nyomozás most sikerrel jár, akkor a kilencvenes években elkövetett több alvilági leszámolás ügye is megoldódhat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.