Több robbantás van a rovásán

Csehországban valószínűleg elfogták az Aranykéz utcai merénylet egyik gyanúsítottját

A cseh rendőrség elfogott egy 52 éves szlovák állampolgárt, aki ellen több gyilkosság és robbanószerrel való visszaélés gyanúja miatt nemzetközi körözés volt érvényben - közölte hétfőn Iva Knolová, a cseh rendőrség szóvivője.

2008.10.27 19:02MTI

A férfit egy rutinellenőrzés során vették őrizetbe vasárnapra virradóra Prága központjában. Ittasan vezetett, és a rendőrök a papírjait is gyanúsnak találták. Nem hivatalos értesülések szerint a férfi Jozef Rohác, az Aranykéz utcai merénylet egyik gyanúsítottja, aki után kilenc éve kutat Európa-szerte a bűnügyi rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.