Bűncselekmény

Megpróbálta megerőszakolni a biciklis nőt - előzetesben a vésztői rém

Előzetes letartóztatásba került az a 31 éves férfi, aki megtámadott és megpróbált megerőszakolni egy kerékpározó nőt Vésztőn.

2015.08.10 15:36Havariapress

Pénteken éjjel támadott meg egy kerékpározó nőt egy férfi a Békés megyei kisvárosban. A 31 éves támadó követte, majd kétszer is fellökte a nőt. A másodjára is földre került áldozat a biciklijét otthagyva próbált menekülni, de támadója utána rohant, s elkapta. A férfi leteperte a nőt, s közösülni próbált vele.

A rendőrök a bejelentést követő két órán belül azonosították, majd elfogták a támadót. A helybeli F. Gy.-t őrizetbe vették, majd a Szeghalmi Járási Ügyészség indítványára a Békéscsabai Járásbíróság hétfőn elrendelte az előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.