Segítséget kért a tettes

Megerőszakoltak egy tizenöt éves lányt Battonyán

A lány bement a férfi házába, de amikor látta, hogy egyedül van otthon, menekülni próbált. A gyanúsított azonban erőszakkal visszatartotta és akarata ellenére közösült vele.

2015.06.03 18:21MTI

Bántalmaztak és megerőszakoltak egy tizenöt éves lányt Battonyán - erősítette meg a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a BEOL hírportál információját szerdán.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság szexuális erőszak és személyi szabadság megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy battonyai férfi ellen - tájékoztatta Tordai Attila, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

A 23 éves J. M. a nyomozás eddigi adatai szerint május 13-án a háza előtt találkozott az utcájában lakó tizenöt éves lánnyal - ismertette. A férfi segítséget kért tőle, és behívta magához. A lány bement a házába, de amikor látta, hogy J. M. felesége nincs otthon, menekülni próbált. A gyanúsított azonban erőszakkal visszatartotta és akarata ellenére közösült vele.

A történtekről május 19-én érkezett bejelentés, azóta a rendőrség őrizetbe vette a férfit, majd a bíróság elrendelte az előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.