Hajdú-Biharban

Öt sérült egyetlen balesetben

Az egy súlyos és négy könnyebb sérültet a mentők a debreceni Kenézy kórházba vitték.

2014.11.03 10:49MTI

Öten megsérültek egy balesetben Hajdú-Biharban, amikor hétfőn két személygépkocsi összeütközött Polgár és Hajdúnánás között a 3501-es úton - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

Az érintett útszakaszt a rendőrök félpályán lezárták.

A rendelkezésre álló adatok szerint a reggeli órákban a 3501-es számú út 13-as kilométerszelvényénél két, Hajdúnánás felől Polgár irányába közlekedő személygépkocsi eddig ismeretlen okból összeütközött.

A balesetben öten megsérültek: az egy súlyos és négy könnyebb sérültet a mentők a debreceni Kenézy kórházba vitték - tájékoztatta a mentőszolgálat ügyeletese az MTI-t.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.