Taxiállomás előtt támadott - reggelre elfogták

Nem mert ellenkezni az aluljáró korlátjához szorított áldozat

Elfogták azt a fiatal férfit, aki megtámadott és kirabolt egy embert a debreceni vasútállomásnál.

2014.04.15 10:17Havariapress
Forrás: police.hu

Vasárnap késő este, a debreceni Nagyállomás közelében történt a rablótámadás. A Wesselényi utcán sétáló áldozat az állomás előtti parkolóhoz indult, hogy taxival menjen haza. A 44 éves férfit támadója követte, majd meg is szólította. Mikor a férfi lement az aluljáróba, az útonálló a korláthoz szorította, majd megfenyegette, s elvette a pénzét. A debreceni rendőrök másnap teggelre azonosították, s elfogták a rablás gyanúsítottját, egy 19 éves nyíracsádi férfit. Kihallgatasa után őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.