Szeged-Hódmezővásárhely

Még a wc-re menet is szökni próbált az elfogott taxirabló

A férfi ellen felfegyverkezve elkövetett jármű önkényes elvétele és fogolyszökés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

2014.03.23 09:12MTI
A kép csak illusztráció (forrás: MTI)

Negyedóra alatt elfogta a rendőrség azt a férfit, aki egy késsel fenyegetőzve vitte el egy taxis járművét Hódmezővásárhelyen - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap.

Szenti Szabolcs elmondta, a gyanúsított szombaton este Szegeden szállt be a taxiba, előbb az algyői hídig, majd Hódmezővásárhelyig vitette magát. A városba érkezve azt kérte a taxistól, szállítsa tovább Mártélyra, de ezt a sofőr nem vállalta.

Az utas ekkor kabátjából egy kést vett elő, amivel fenyegetőzni kezdett. A taxis kiugrott a járműből, támadója pedig átült a kormány mögé és elhajtott. A bejelentés után 15 perccel a helyszínre irányított járőrök a régi Tisza-töltésen feltartóztatták a menekülő M. Lászlót. A negyvenéves férfi a taxiból kiszállva ellenállt a rendőri intézkedésnek, ezért a járőrök csak testi kényszer alkalmazásával tudták elfogni, és előállítani a rendőrkapitányságra - közölte a százados.

A gyanúsított a rendőrségen, miközben a mellékhelyiséghez kísérték, megpróbált elszaladni, de sikertelenül - tette hozzá.

A férfi ellen felfegyverkezve elkövetett jármű önkényes elvétele és fogolyszökés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.