Előzetesben

Taxit küldtek a pénzért a győri zsarolók

Azzal hívtak fel nyugdíjasokat a múlt héten, hogy valamelyik hozzátartozójuk pénzzavarba került, neki kellene kölcsönadni.

2013.10.18 11:29MTI

Elfogtak és előzetes letartóztatásba helyeztek két nőt, akik telefonon csaltak ki pénzt idősektől és az egyik áldozatot unokája bántalmazásával fenyegette meg - közölte Kálmán Gabriella, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Kálmán Gabriella elmondta: a harmincas éveikben járó nők azzal hívtak fel nyugdíjasokat a múlt héten, hogy valamelyik hozzátartozójuk pénzzavarba került, neki kellene kölcsönadni. Megesett, hogy az idős ember gyerekének, unokájának adták ki magukat, majd taxit küldtek a pénzért.

A sajtóügyeletes tájékoztatása szerint a győri nyomozók - akik hétfő este fogták el a gyanúsítottakat - zsarolás és csalás miatt nyomoznak az ügyben. A Győri Járásbíróság csütörtökön helyezte előzetes letartóztatásba a két nőt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.