Dohány

Cigarettacsempészeket fogtak Beregsurányban

Dohánycsempészésre átalakított személygépkocsikat és bennük több mint 10 millió forint értékű, különféle márkájú dohányárut foglaltak le pénzügyőrök a beregsurányi határállomáson.

2014.03.27 10:16MTI

Dávid Zoltán, a Nemzeti Adó-és Vámhivatal Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei vám- és pénzügyőri igazgatóságának rendészeti osztályvezetője, sajtóreferense elmondta, hogy a magyar-ukrán átkelőhelyen egy időben jelentkezett belépésre két magyar rendszámú autó, amelyeket magyar, illetve ukrán állampolgár vezetett.

A pénzügyőrök a kocsik átvizsgálásakor, nyomkereső kutya segítségével, házilag kialakított rejtekhelyekben, az alváz, a padlólemez, az oldalfal, a tetőkárpit, a lökhárító és a műszerfal körül 13 380 doboz magyar adójegy nélküli cigarettát találtak.

A 10 millió forintot meghaladó értékű, különféle márkájú dohányárut a gépkocsikkal együtt lefoglalták, míg a sofőrök ellen költségvetési csalás bűntettének megalapozott gyanújával eljárást indítottak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.