Egy nő és élettársa

Éheztették és prostitúcióra kényszerítették a két fiatal nőt Zuglóban

Elfogták azt a nőt, aki élettársával fogva tartott, éheztetett, vert és prostitúcióra kényszerített két fiatal nőt, Zuglóban. A férfit körözi a rendőrség.

2013.09.01 11:35Havariapress

Egy nő élettársával egy zuglói bérelt lakásban augusztus elejétől fogva tartott, éheztetett, fenyegetett és prostitúcióra kényszerített két fiatal nőt.

Egyiküket a férfi többször meg is verte. Augusztus 29-én egyiküknek sikerült telefonon értesítenie a rendőröket, akik a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársaival közös akcióban kiszabadították őket.

Fél órával később a rendőrök VII. kerületi lakásában elfogták és előállították a 37 éves nőt, akit a Pesti Központi Kerületi Bíróság augusztus 31-én előzetes letartóztatásba helyezett.

Élettársát, N. Lászlót még keresik, a rendőrség elfogatási parancsot adott ki ellene.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.