Egy prostitúciós hálózat ügyében

Mégiscsak bíróság elé áll a volt IMF-vezér

Mégis bíróság elé kell állnia Dominique Strauss-Kahnnak, a Nemzetközi Valutalap (IMF) volt vezérigazgatójának Franciaországban egy prostitúciós hálózat ügyében indított eljárásban, miután az ügyészség kérése ellenére a vizsgálóbírók nem ejtették a csoportosan elkövetett üzletszerű kéjelgés vádját ellene.

2013.07.26 16:17MTI
Dominique Strauss-Kahn (Fotó: MTI)

A volt IMF-vezért azokkal a párizsi és washingtoni szexpartikkal kapcsolatosan gyanúsítják, amelyeken saját bevallása szerint is részt vett. Strauss-Kahn viszont azt állítja: nem tudott arról, hogy ott prostituáltakkal találkozott, és azt sem, hogy a nők utazásait nagyvállalatok számláiról finanszírozták. 

Az ügyészség, amely bizonyíték hiányában június 11-én kérte a vádak ejtését, még nem jelezte, hogy fellebbez-e a döntés ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.