DSK

Isabelle Adjani kiszállt a Strauss-Kahn-filmből

Kiszáll a bukott IMF-vezérről, Dominique Strauss-Kahnról szóló filmből Isabelle Adjani, aki szerint az alkotás koncepciója egyértelműen arra irányul, hogy feldúlja a politikus és különváltan élő újságíró neje magánéletét.

2013.03.02 10:00MTI
MTI Fotó

A francia filmcsillag elmondta, csodálja azt a felszabadító energiát, amely Abel Ferrara rendező filmjeiben tetten érhető, és egészen eddig elfogadta a Dominique Strauss-Kahn és Anne Sinclair kapcsolatát a férfi New York-i szexbotránya után vizslató film koncepcióját. Most azonban úgy látja, minden arra irányul, hogy a film rosszindulatúan feldúlja a történet két főszereplőjének magánéletét.

A színésznő sajnálkozott amiatt, hogy nem dolgozhat együtt Gérard Depardieu-vel, aki DSK-t alakítja Ferrara filmjében.

Strauss-Kahn ügye a héten ismét nagy port vert fel Franciaországban, ahol egy bíróság úgy döntött, megjelenhet a róla szóló könyv, de abban fel kell tüntetni, hogy annak tartalma sértő a politikusra nézve.

A Nemzetközi Valutaalap vezetője bukása után a francia elnöki széknek is búcsút inthetett, pedig a szocialista párt színeiben esélyes lehetett volna megnyerni tavaly a választásokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.