Ellenőrzésre állították meg

Nagy mennyiségű drog került elő az autóból

Nagy mennyiségű drog került elő egy ellenőrzésre, a 4-es úton megállított gépjárműből. A kisvárdai rendőrök az autóban ülő két férfit előállították.

2013.06.08 13:27Havariapress

Pénteken állítottak meg ellenőrzésre egy autót a 4-es főúton a kisvárdai rendőrök. A gépkocsi utasterét és csomagterét átvizsgálva, nagy mennyiségű kábítószerre bukkantak. A gépkocsiban ülő két embert, egy tuzséri és egy eperjeskei férfit elfogták, majd előállították.
 
A lefoglalt kábítószert szakértő vizsgálja, a két elfogott férfival szemben kábítószerrel visszaélés miatt indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.