Az ablakon keresztül dobta ki a lányát

Bedrogozva dobta ki a gyerekét az ötödikről

Ötödik emeleti lakásának ablakán dobta ki a kilenc éves kislányát egy orosz férfi, aki nem is nagyon volt tudatában tettének: vérében elképesztő mennyiség drogot és alkoholt mutattak ki.

2013.06.04 12:06ma.hu

Magas koncentrációban találtak a vérében kannabiszt és alkoholt annak az orosz, zvenigorodi férfinak, aki a drogtól és a vodkától bódultan kihajította az ötödik emeleti lakásuk ablakán a 9 éves kislányát. A rémült gyermek képtelen volt kiszabadulni a 35 éves férfi szorításából, csaknem húsz métert zuhant, mielőtt földet ért.

A kislánynak óriási szerencséje volt: a bejárat előtt álló fa sűrű lombja tompította az esést, bár az orvosok szerint így is többszörös törésekkel és zúzódásokkal került a kórházba és ezeket még jó időbe telik, mire kiheveri - lelkileg is. Az apát a rendőrség letartóztatta - adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.