Rajtakapták a fiatalokat

Kidobták a szerelmes Rómeót az erkélyen a szülők

Egy törött csuklóval és néhány hiányzó foggal ért véget egy szerelmi légyott, amelyet az ifjú lány dühös családja zavart meg: az udvarlót az erkélyen át hajították ki.

2013.02.08 11:29ma.hu

Súlyos sérüléseket szerzett, többek közt eltörött a csuklója és kitört több foga is annak az olasz fiatalembernek, akit szerelme szülei kaptak rajta, miközben a barátnője ágyában elég egyértelmű módon ütötték el az idejüket. Bár a szülők korából ítélve a leányzó nem is volt annyira ifjú - az ő korára nem tért ki a rendőrség sajtóbeszámolója -, a 70 éves apa és 55 éves neje annyira feldühödtek a fiatalok láttán, hogy szó szerint kidobták az erkélyen keresztül a szeretőt.

A rendőrség letartóztatta a házaspárt és a fiukat is, aki szintén részese volt a súlyos testi sértés elkövetésének - adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.