Túl hangosan beszélt a vonaton a nő

"Mondtuk, hogy ne kiabáljon" - kidobták az utas telefonját

Hiába kérték előbb szép szóval, aztán egyre erélyesebben, egy észak-németországi vonat utasa csak nem akarta halkabbra fogni a telefonálást - végül az egyik utastársa rövidre zárta a problémát.

2012.07.03 07:29ma.hu

Egy feldühödött német férfi megragadta és csak úgy kidobta a 23 éves Manuel Hofmann telefonját az észak-németországi Altona és Wedel közt közlekedő vonatból, amikor már elviselhetetlennek tartotta a fiatal nő telefonálását. Mentségére szól, hogy nemcsak őt zavarta a hangos és nyilvánvalóan részeg beszélgetés, a többi utas is egyre ingerültebbé vált, csak ők nem léptek a tettek mezejére.

A 46 éves Martin Weiss beismerte tettét, de mint mondta, a nőt többen és többször figyelmeztették, hogy fogja vissza magát, és csak azután szakadt el a cérna, amikor minden kérés hiábavalónak bizonyult.

A rendőrség leállította a vonatot és megpróbálta felkutatni a készüléket, de ahogy az várható volt, nem sikerült megtalálni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.