Nem engedte a műtétet a fogoly

Tényleg fájhatott: hova rejtette a rab a mobiltelefont?!

Örökös harc dúl a börtönőrök és a foglyok között, előbbiek igyekeznek betartatni a szabályokat és a tiltásokat, utóbbiak pedig lépten-nyomon áthágják azokat. Néha egészen extrém módon.

2012.06.18 09:29ma.hu

Iszonyatos kínok közepette szállították a rabkórházba az egyik romániai börtön foglyát, ahol kiderült, hogy egy ellenőrzés miatt nagy hirtelenjében a hátsó fertályába süllyesztette az egyik látogatója által becsempészett mobiltelefont, de túl mélyre sikerült és már nem is akart kijönni.

A vizsgálatok után azonban még a sebészek sem tudták rábeszélni a 33 éves férfit az operációra, amelynek segítségével eltávolíthatták volna az egyébként maroknyi méretű, de a rab számára vélhetően most óriásinak tűnő eszközt. Így végül G. Botezát visszaszállították a börtön orvosi részlegébe, ahol most hagyományos módszerrel próbálkoznak, a lehető legnagyobb mennyiségű hashajtót tömik a fogolyba és várják, hogy a természet elvégezze a dolgát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.