Van visszaút, Philip?

Drogelvonón vett részt az Oscar-díjas színész

A 45 éves filmcsillag egy rövidebb, tíznapos programon vett részt, miután visszaesett: előbb vényköteles gyógyszereket kezdett szedni, majd több mint két évtized után újra heroint vett magához.

2013.05.31 22:24MTI

Kábítószer-elvonó kúrán vett rész Philip Seymour Hoffman: a TMZ.com szerint az Oscar-díjas színész már túl van a kezelésen, és visszatért munkájához. A 45 éves filmcsillag egy rövidebb, tíznapos programon vett részt, miután visszaesett: előbb vényköteles gyógyszereket kezdett szedni, majd több mint két évtized után újra heroint vett magához. A TMZ.com idézte a színészt, aki elmondta, családja és barátai segítségével rájött, kezeltetnie kell magát.

A keleti parton vonult be egy klinikára, és a hírek szerint nemrég jött ki. Philip Seymour Hoffman korábban több interjúban is beszélt arról, hogy évekig az alkohol és a kábítószer rabja volt. A TMZ.com arról írt, hogy a világhírű színész 23 évig józan maradt, egészen múlt évig, amikor visszaesett. A háromgyerekes apa most már újra dolgozik, Európában forgat. A Capote című film főszereplőjeként Oscar-díjjal jutalmazott színész legközelebb novemberben Az éhezők viadala című film folytatásában lesz látható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.