Ál-drogültetvényhez kibolondított rendőrök

Ráhívta a rendőrséget - a paradicsompalántái miatt

Paradicsomi állapottal szembesültek drogültetvényhez kibolondított rendőrök New Yorkban: a feljelentő marihuánaültetvénynek nézett paradicsompalántákat.

2013.05.11 22:22MTI

A kert egy brooklyni ház - lapos - tetején van. A rendőrséget a házfelügyelő hívta ki, mert azt hitte, az egyik lakó drogot termeszt.

"Nem sokat tudok a növényekről. Ahogy megláttam ezeket a palántákat, teljesen elhűltem. Előkaptam okostelefonom és kikerestem a netről a kenderfélék képét. Utána hívtam a rendőrséget" - szabadkozott a Christian Delarosa a 15 edénykében sarjadó paradicsompalántákhoz feleslegesen kihívott rendőröknek.

Bár paradicsom termesztése nem ütközik törvénybe, a házmester véget vetett a háztetős zöldségtermesztésnek - adta hírül a Yahoo amerikai hírportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.