32 tőből

Vadkenderültetvényt számoltak fel Halásztelken

Vadkenderültetvényt számoltak fel a rendőrök Halásztelken.

2013.03.01 19:06MTI

A szigetszentmiklósi és a XXI. kerületi rendőrkapitányság munkatársai közösen jelentek meg csütörtökön egy halásztelki családi háznál. Az épületben egy 32 tőből álló vadkenderültetvényt és a növények termesztéséhez szükséges berendezéseket foglaltak le. 

A helyszínen a nyomozók elfogtak egy 39 éves és egy 43 éves szigetszentmiklósi férfit, akik azt mondták, hogy saját használatra termesztették a növényeket.
 
A gyanúsítottakat őrizetbe vették, ellenük termesztéssel elkövetett, kábítószerrel való visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, és kezdeményezik az előzetes letartóztatásukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.