Elfogtak a rendőrök

Vadkendert termesztett az ingatlanján egy gulácsi férfi

Elfogtak a rendőrök egy gulácsi férfit, aki kábítószer-alapanyagként vadkendert termesztett az ingatlanján.

2013.02.26 11:29MTI

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányságság sajtószóvivője, Fedor Rita elmondta, hogy a 32 éves gulácsi lakost a rendőrök hétfőn a lakása melléképületében érték tetten, amint a növényt gondozta.
   
A nyomozók 16 tő, kábítószer alapanyagául szolgáló vadkendert, valamint azok termesztéséhez szükséges eszközöket - lámpákat, transzformátort, időkapcsolót és tápoldatot - foglaltak le a helyszínen.
   
A férfi a kihallgatása során beismerő vallomást tett, azt mondta, hogy a vadkendert kizárólag saját felhasználásra termesztette, nem árusította senkinek.
   
Az ügyben a területileg illetékes vásárosnaményi rendőrkapitányság kábítószerrel való visszaélés bűntette miatt indított eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.