Rátörtek egy nőre érdi lakásában

Kommandósok fogták el a fegyveres, maszkos rablókat

A rendőrök a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársaival közös akcióban fogták el kedden hajnalban azt a négy embert, akik január 17-én rátörtek egy nőre érdi lakásában, fegyverrel megfenyegették és kirabolták.

2013.02.20 09:40Havariapress

Január 17-én, este háromnegyed 8 körül tört rá négy maszkot viselő fegyveres egy érdi asszonyra, saját otthonában.

A támadók a nőt megfenyegették, kislányának száját befogták, majd átkutatták a lakást. A megfélemlített nő 50 ezer forintot és arany ékszert adott át a rablóknak, akik a zsákmánnyal elmenekültek.

A támadás során személyi sérülés nem történt. A rendőrség a nyomozás eredményeképpen kedden hajnalban, a TEK munkatársaival közös akcióban elfogta és előállította a három férfit és egy nőt, akiket a bűncselekménnyel gyanúsítanak.

A 18, 30 és 40 éves ercsi férfiakat, illetve a 40 éves tárnoki nőt őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. Az ügyben fegyveresen elkövetett rablás miatt folyik az eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.