Késsel fenyegetőztek

Rablókat fogott el a rendőrség a fővárosban

Felfegyverkezve elkövetett rablás gyanúsítottjait fogta el a rendőrség a fővárosban.

2013.02.14 14:53MTI

A XVIII. kerületi rendőrkapitányság felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 28 éves férfi és két társa ellen - olvasható a rendőrség honlapján. A feltételezések szerint a három ember 2012. november 11-én Budapest XVIII. kerületében egy késsel fenyegetve arra kényszerítették a sértettet, hogy mobiltelefonját adja át részükre.
 
Két gyanúsítottat röviddel a bűncselekményt követően azonosítottak, és őrizetbe vettek, a 28 éves férfi ellen pedig elfogatóparancsot adtak ki. A gyanúsított szerda délben rendőri intézkedés elől menekülve bezárkózott egy XVIII. kerületi lakásba. Az elfogásban közreműködő Terrorelhárítási Központ munkatársai az ingatlanba behatoltak, ahol a férfit elfogták - írták. A férfi más bűncselekmény miatt is körözés alatt állt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.