A rendőrök elfogták őket

Hátulról támadtak a rablók a vasútállomáson

Két fiatal leütött egy nőt a kaposvári vasútállomáson, majd elvették a táskáját. Nem sokkal később egy áruháznál támadtak rá egy nőre; a rendőrök elfogták őket.

2013.02.14 10:07Havariapress

Kedden követte el a két rablást egy 16 és egy 19 éves fiatal Kaposváron. Először a vasútállomás bejáratánál támadtak meg egy nőt. Az áldozatot hátulról leütötte egyikük, majd elvették a táskáját, s elmenekültek.

Később egy áruház közelében támadtak rá, ugyancsak egy nőre. A középkorú áldozat kezéből kitépték a táskáját, majd elfutottak.

A rendőrök rövid idő alatt azonosították a támadókat, akik más bűncselekmények miatt már a nyomozók látókörében voltak.

A két támadót elfogták, az elrabolt értékek egy részét megtalálták náluk. A 16 és 19 éves kaposvári fiatalembereket őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.