Tizenéves szegedi rablók

Egy szál mobil volt a zsákmány - a vád: csoportos rablás

Egy 17 és egy 15 éves fiút vett őrizetbe a Szegedi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett rablás bűntette megalapozott gyanúja miatt.

2013.02.10 10:06ma.hu

A két gyanúsított eddig ismeretlen harmadik társukkal még 2013. február 5-én este Szegeden a Szabadkai úton veréssel fenyegetett meg három fiatalt azért, hogy a mobiltelefonjaikat adják át. A felszólításnak csak az egyik sértett tett eleget. A rendőrök csoportosan elkövetett rablás bűntette miatt előállították a két fiatalembert, akik kihallgatásuk során részben beismerő vallomást tettek. A bíróság pénteken mindkettejük előzetes letartóztatását elrendelte. Harmadik társukat még keresik a nyomozók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.