Feldúltak egy sírt a sárrétudvari temetőben

Kivette a pénztárcát a halott zsebéből a sírrabló

Ismeretlenek feldúltak egy sírt a sárrétudvari köztemetőben - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kedden.

2013.02.12 17:21MTI

A püspökladányi rendőrkapitányság ügyeletére február 6-án délután egy 23 éves sárrétudvari férfi tett bejelentést arról, hogy néhai édesapjának sírját megrongálták - ismertette Vezendi Jánosné rendőr alezredes, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Hozzátette: a bejelentés után a rendőrség igazságügyi orvos szakértő bevonásával helyszíni szemlét tartott. Megállapították, hogy ismeretlen elkövető a sírt feldúlta, az elhalt zsebéből kivette a pénztárcát, és irataival együtt elvitte.

Az elhalt sírhelyén a vele eltemetett többi tárgy a család nyilatkozata szerint előkerült.

Az ügyben a rendőrség rongálás bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást - mondta Vezendi Jánosné.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.