Készpénzt, pálinkát, sört vittek

Seprűnyéllel verték a rablók az idős asszonyt

Közel egy órán belül elfogta a rendőrség azt a két rablót, akik csütörtökön este hatoltak be egy idős tiszakanyári nő lakásába, a tulajdonost seprűnyéllel megverték, majd készpénzével, egy üveg pálinkával és egy üveg sörrel távoztak.

2013.02.09 11:39Havariapress

A rendelkezésre álló adatok szerint, csütörtökön este két férfi tört rá egy idős tiszakanyári nőre, saját otthonában. A két rabló megfenyegette az asszonyt és értékeit követelte. 

Mivel a 64 éves nő nem engedelmeskedett, az egyik férfi seprűnyéllel többször megütötte, majd táskájából kivette pénzét. Ezután még átkutatták a lakást, de pénzt már nem találtak, ezért egy üveg pálinkát és egy üveg sört vettek magukhoz, majd megfenyegették az asszonyt, hogy megölik, ha bárkinek szól, és elmenekültek a helyszínről. 

A rendőrség körülbelül egy óra alatt azonosította, elfogta és őrizetbe vette a két - 20 és 22 éves - helyi férfit, valamint kezdeményezte előzetes letartóztatását. Az ügyben rablás miatt folyik az eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.