Rövid időn belül elfogták a támadókat

Társával tért vissza a brutális rabló a túlsúlyos zsákmányért

Elfogták a rendőrök azt a két férfit, akik brutálisan megvertek, s kifosztottak egy idős férfit tokodi otthonában.

2013.02.08 09:01Havariapress

A rablás csütörtökön hajnalban történ a Komárom-Esztergom megyei Tokodon, egy idős férfi otthonában. Az áldozat az udvarról hallatszó zajra nyitotta ki a bejárati ajtót. A résnyire kinyitott ajtót aztán a támadó belökte, s az idős embert verni kezdte. A rabló átkutatta a lakást, de pár ezer forintot talált csak, ezért élelmiszereket és egyéb értéktárgyakat is összepakolt. A zsákmányt azonban túlságosan súlyosnak találta, ezért elment, majd társával tért vissza a helyszínre.

A rendőrök a bejelentést követően, forró nyomon vették üldözőbe a rablókat. Rövid időn belül elfogták a 21 éves támadót és 17 éves társát. A rablás idősebb gyanúsítottja beismerő vallomást tett kihallgatásán. Mindkét gyanúsítottat őrizetbe vették a rendőrök, s kezdeményezték letartóztatásukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.