A kezén és a combján vagdosták össze a sofőrt

Megszurkáltak és kiraboltak egy taxist az Örs vezér terénél

Kiraboltak, majd egy késsel megszurkáltak egy taxist kedd este a fővárosban, az Örs vezér tere közelében.

2013.02.06 14:13MTI

Uhlár Ottó, a Taxi 2000 cég üzletágvezetője szerdán elmondta: alkalmazottjuk kedd este 19 óra után néhány perccel értesítette telefonon a diszpécserszolgálatot, hogy a XIV. kerületben, a Kerepesi úton, az egyik bevásárlóközpont melletti droszton késsel megsebesítették és kirabolták.
   
A támadó a kezén és a combján vagdosta össze a sofőrt, majd magához vette a taxis pénztárcáját, tönkretette a rádiót, és elmenekült.
   
Az üzletágvezető azt mondta: a sofőr nem tudta elérni a rendőrséget, ezért a diszpécserszolgálat értesítette a 112-es segélyhívón a hatóságot, amely előbb a mentőszolgálathoz akarta irányítani őket. Hozzátette: kollégái, akik a belső rádióforgalmazáson keresztül értesültek az esetről, azonnal a megtámadott taxis segítségére siettek. A férfi lábát vontatókötéllel szorították el, hogy csillapítsák combján az erős vérzést. Megjegyezte, a mentők 20-25 perc múlva érkeztek ki a helyszínre.
   
Uhlár Ottó közlése szerint a középkorú alkalmazottjuk jelenleg is kórházban van, a combsérülésének gyógyulása akár több hónapig is eltarthat.
   
Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata az MTI megkeresésére az üggyel kapcsolatban későbbre ígért tájékoztatást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.