A támadók késsel fenyegették meg áldozatukat

Százezret ér a hintázó járású rabló és társa

Százezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a rendőrség annak, aki segít kézre keríteni, egy január 14-én este történt utcai rablás elkövetőit.

2013.02.06 13:11Havariapress

Január 14-én este rabolt ki két férfi egy nőt, Szegeden. A támadók késsel és fegyver utánzattal fenyegették meg áldozatukat, majd táskáját megszerezve elmenekültek.

A rablás során a nő nem sérült meg. A rendőrség 100 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki érdemleges információval tud szolgálni a két férfiről.

Egyikükről fantomkép is készült. A férfi 20-25 éves, 172 centiméter magas, rövid, sötét hajú, orra turcsi, mozgása hintázó, járás közben karjait testétől távol tarja és erősen lengeti.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.