Kirabolta "ügyfelét"

Szexuális szolgáltatás közben lopta meg a férfiakat

Volt, akit még a szex előtt ütött le, volt, akiről szex közben szedte le aranyékszereit a 21 éves nő.

2012.11.14 09:49ma.hu

A debreceni nyomozók 2012. november 13-án reggel rablás bűntett és más bűncselekmények elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt folyamatban lévő eljárásban őrizetbe vettek egy bagaméri nőt.

A megalapozott gyanú szerint a 21 éves nő 2012. október 1-jén szexuális szolgáltatásait kínálta fel egy férfinak, majd amikor egy félre eső helyre mentek, ott leütötte és elvette pénzét.

Egy másik esetben pedig szintén szexuális szolgáltatás közben, kilopta egy férfi nyakából annak nyakláncát. Az alapos bűnügyi munka eredményeként beazonosított elkövetőt kedden elfogták és őrizetbe vették a nyomozók - tájékoztatta a ma.hu-t a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.