Felfrissülni indult, magánlakot sértett

Téves címen vetkőzött alsónadrágra az ittas fiatal

A hajnali órákban egy zirci lakos bejelentést tett a helyi rendőrőrsre, mert a házuk nappalijában egy ismeretlen, alsónadrágra vetkőzött fiatalt talált, erősen ittas állapotban.

2011.11.14 15:49ma.hu

A hívatlan vendégről kiderült, hogy házibuliban volt a közelben, ahol jelentős mennyiségű alkoholt fogyasztott. Felfrissülni kiment az utcára, majd tévedésből már egy másik házba tért vissza.

A házigazdát az éjszakai látogató megcsörrenő mobiltelefonja ébresztette föl. A sértett magánlaksértés miatt magánindítványt nem terjesztett elő, a 17 éves fiút pedig állapotára tekintettel biztonsági intézkedés keretében édesanyjának adták át a zirci rendőrök.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.