Megbuktak az anyagon

Drogdílereket fogtak el Angyalföldön

Három drogárust fogtak el a rendőrök a főváros XIII. kerületében.

2011.11.14 13:26HavariaPress

A három férfit a bíróság már előzetes letartóztatásba helyezte - értesült a HavariaPress.

Állampolgári bejelentésre jelentek meg a BRFK nyomozói november 9-én a XIII. kerületi Csongor utcában. Két gyanús alakra lettek figyelmesek, akiket eljárás alá is vontak. Az egyik embernél - egy 42 éves férfinál - 53 gramm, míg 35 éves társánál 5 gramm kábítószergyanús port találtak. Átvizsgálták a két férfi autóját is, s így előkerült egy digitális mérleg, valamint a drogok csomagolására használatos zacskók is.

A rendőrök ezt követően fogták el a harmadik drogdílert, aki éppen távozott a közeli ház egyik emeleti lakásából.

A lakás átvizsgálásakor további 30 gramm kábítószer került elő. A további házkutatások alkalmával is találtak kábítószergyanús anyagokat a nyomozók, valamint a porciózáshoz használatos eszközök is előkerültek. A három férfit őrizetbe vették.

A drogárusítással gyanúsítottakat a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.