Csak ki akarta szabadítani

Térdénél szúrta fel agyarára a vaddisznó

Kórházba kellett szállítani egy férfit, akit egy hurokba szorult vaddisznó sebesített meg a Zala megyei Kistolmácson.

2011.11.10 15:26MTI

Salamon Róbert, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: szerda délután érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy a település melletti erdőben egy hurokba szorult vaddisznó megsebesített egy férfit, aki könnyebb sérüléseket szenvedett.

A sérült azt állította, hogy csupán ki akarta szabadítani az állatot a hurokból, amikor az megharapta őt.

A rendőrség a helyszíni szemle alapján - ismeretlen tettes ellen - állatkínzás gyanúja miatt eljárást indított - tette hozzá a szóvivő.

Fröhlich Klára, a nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórház sajtóreferense az MTI érdeklődésére elmondta: a férfi a bal térdének a hajlatában sebesült meg, a vad nem harapta meg, hanem az agyarával megszúrta. A sérült jól van, azonban előreláthatólag egyhetes kórházi ápolásra szorul.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.