Az árokba csúszott a jármű

Súlyos: a motoros elé ugrott a vaddisznó

Egy szigligeti lakos 2011. szeptember 25-én az esti órákban tett bejelentést a Tapolcai Rendőrkapitányságra, miszerint a község külterületén egy motorkerékpáros férfi eszméletlenül fekszik az úton.

2011.09.26 14:43ma.hu

A helyszínre érkező baleseti helyszínelő megállapítása szerint a 30 éves fiatalember motorkerékpárjával Szigliget felől tartott Badacsonytördemic irányába, mikor az út mellett található szőlős területről hirtelen egy vaddisznó ugrott elé, melyet már nem tudott kikerülni.
 
Az ütközés következtében a férfi elveszítette uralmát a jármű felett, belecsúszott az árokba és a mentők súlyos sérülésekkel szállították az ajkai kórházba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.